Företag 

Jag jobbar inte bara med entrepenader och för privatpersoner utan också för dig som driver ett företag. Du kanske har egna lokaler eller hyr, äger fastigheter eller lägenheter. Oavsett var du bedriver ditt företag så kan det givetvis inträffa saker. Allt från att det behöver göras något planerat, som byten av mätare, uppgradering av köksblandare, byte av termostatventiler eller renoveringar av din fastighet eller en tillbyggnad av något slag.

Planerade jobb

De planerade jobben är de trevliga jobben. De som gör att kontoret eller lokalen blir aningen bättre och fräschare och att dina medarbetare eller hyresgäster blir gladare.

Det kan vara allt från att fräscha till toaletter genom att byta porslin som blivit slitet eller sprucket eller att sätta dit nya blandare. Ett kök eller pentry som sett sina bästa dagar gör ingen glad. Det bidrar inte till en positiv stämning ifall köket eller matsalen känns unken och ofräsch. Då uteblir det där småpratet, den korta stunden vid kaffet eller den välbehövliga lunchpausen. Kanske dags att pigga upp med ny blandare när du ändå byter ut köksinredningen eller målar om? Varför inte en köksblandare som man kan få kallt kolsyrat vatten ur? Jo, det finns.

Vatten

Apropå kolsyrat vatten, varför inte sätta upp en “vattenstation” ute i produktionen eller på lagret där personalen enkelt kan fylla på sina vattenflaskor med kallt fräscht vatten. Det gör inte bara medarbetarna glad utan gör samtidigt naturen en tjänst genom att du “kranmärker” din arbetsplats. Alltså väljer att dricka det utmärkta vatten vi faktiskt har i våra kranar istället för att släpa hem vatten på flaska från butiken. Kika gärna in på Kranmärkt för att läsa mer. www.kranmarkt.se

Temperatur

Har du ett återkommande problem med att vissa delar av lokalerna eller ditt hyreshus inte håller rätt temperatur på vintern? Visst kan man ta på en tröja men så ska det så klart inte behöva vara. Medarbetarna eller hyresgästerna ska inte behöva frysa. Stackhults rör kommer gärna och kikar på det. Det brukar inte finnas några hopplösa fall. Det kanske helt enkelt är dags att byta termostatventiler i din fastighet?

Akutjobb

Är inte lika roliga som de planerade. För det mesta är de inte roliga alls. Men om det händer något akut, vem ringer man då? Vet dina anställda eller dina hyresgäster vad de ska göra när något akut inträffar? När det blir tvärstopp i avloppet i den enda toaletten på lagret, när värmen i anläggningen lägger av och det blir tvärkallt, det plötsligt sprutar ut vatten i köket och det rinner en smärre flod ut i korridoren. Vem ringer vi då? Det är inte kul att i panik ringa runt för att hitta någon som eventuellt kan ha tid om en stund eller obestämt senare, när läget är akut.

Ibland blir det inte som man tänkt sig, även om du sköter om din fastighet eller lokal precis som man ska. Olyckor händer. Och när olyckan är framme behöver man oftast mycket snabb hjälp för att konsekvenserna inte ska bli för stora eller för dyra. Då är du välkommen att slå en signal. Jag löser oftast akuta jobb även utanför vanlig ”kontorstid”. Det kostar inget att ringa och fråga.

Avtal är en trygghet

Äger ditt företag lägenheter eller fastigheter kan vi givetvis ordna med ett avtal där vi skräddarsyr en överenskommelse som passar dig och din verksamhet. Gäller självklart även dig som äger enstaka fastigheter. Mitt råd är att ha ordnat med det redan innan det händer. Boka ett möte med Stackhults rör så ses vi och pratar igenom läget, vilka risker som kan finnas och vad jag skulle kunna hjälpa till med. Att som “okänd” ringa till en rörfirma med kort varsel innebär ofta att det blir svårt att hitta någon lämplig som kan rycka ut. Det är alltid en trygghet att veta var man kan vända sig när det händer något oväntat och sen verkligen vara säker på att det kommer en hjälpande hand och dessutom veta vad det kommer att kosta.

Fastighetsägare

Äger du dina lokaler eller är en fastighetsägare som hyr ut till andra kan jag fixa ett avtal som täcker alla dina behov när det gäller vatten, värme och avlopp, där vi avtalar en fast timpeng med fasta påslag på material för löpande jobb och dito för akuta jobb. Jag skräddarsyr givetvis ett avtal för att passa dina specifika behov och sätter upp tydliga riktlinjer över vad som är löpande respektive akut och vem som får beställa jobbet.

Välkommen att boka ett möte, så tar vi en titt på vad jag kan hjälpa just er med.